Ik heb een nieuw stamcafé.

Ik deed ooit een persoonlijkheidstest waaruit bleek dat ik introvert ben.

Dat kon ik moeilijk geloven. Mijn mond houden gaat me niet goed af. Ongepaste humor is my middle name. En ik ben geen kamerplant. Elke dag moet ik naar buiten om uit te waaien.

Maar toen ik meer las over introversie, begon het te dagen. Ja, ik ben heel graag alleen. Ja, ik haal het meest energie uit solo-activiteiten. Ja, thuiswerk is een zegen.

En toch… 

In Roeselare hebben we ARhus, een toffe bib waar ik vroeger vaak rondhing, met comfortabele zetels, interessante lezingen en een gezellige plek om iets te eten en te drinken.

Ik heb nooit een stamcafé gehad, maar dit kwam behoorlijk in de buurt.

Enter Corona.

Ik geloof dat ik sinds maart nog maar 1 of 2 keer in de bib ben geweest. Dat gaat niet meer zo vlot en hun café is nog altijd gesloten.

Ik mis het om ergens zo spontaan en ongedwongen binnen te waaien en te kijken wie ik nu weer eens tegen het lijf loop. Er zijn geen afspraken nodig. Je moet je huis niet opruimen. En je blijft zo lang of zo kort als je wilt.

Daarom heb ik mijn videochats op dinsdagavonden openbaar gemaakt.

Je bent er welkom of je nu mijn meditatiesessies volgt of niet. Je komt wanneer het jou past en je kijkt maar hoe lang je blijft hangen. Volledig vrijblijvend. Gewoon een online plek om met gelijkgestemden te babbelen.

Wat: Wekelijks online café
Tijd: elke dinsdag vanaf 20u00
Plaats: https://meet.jit.si/GloriousDragonsMoveWisely

Zelf zal ik er niet altijd zijn, maar laat dat jou niet tegenhouden om binnen te springen. Op deze data ben ik er wel degelijk vanaf 20u00:

  • 20 oktober
  • 3 & 17 november
  • 1 & 15 december

Klik hier en blijf op de hoogte.

Tot dinsdag?
David