Oei! Te laat?

Dit is een video van een heerlijke yoga flow die ik al een tijdje beoefen.Het is een reeks zachte bewegingen die samengaan met de ademhaling en mooi op elkaar aansluiten.Alle spanningen die je onbewust vasthoudt in je lichaam, zoals in je bekken, heupen, rug, schouders, nek, gezicht, ogen, enzovoort, laat je geleidelijk los. Dit werkt door in je emoties, geest en bewustzijn.Je hele wezen heeft er deugd van.Omdat ik dit zo waardevol vind en er zelf zo van geniet, komt deze flow uitgebreid aan bod tijdens mijn nieuwe sessies Meditatieve Yoga van april, mei en juni. Zo krijg je alle tijd om het jezelf rustig eigen te maken.Net als de zonnegroet kan je het uiteindelijk met je ogen dicht en wordt het heel meditatief. Het is wel een stuk subtieler dan de zonnegroet. Als je na deze flow stil zit om te mediteren, merk je duidelijk het verschil.Zondag start ik hiermee.Je kan die eerste sessie apart volgen aan €13,50 en je krijgt achteraf de video-opname: https://www.rolandverschaeve.com/nl/webinar/livestream-meditatieve-yoga-19-april-2020Je kan ook profiteren van de vroegboekactie voor de reeks die dinsdag start. Als je op tijd inschrijft, vóór 23:00 nu zaterdag, krijg je voor €85,07:* Bonus toegang tot de livestream nu zondag 19/4 van 10:30 tot 12:00* + de video-opname* Toegang tot de 10 nieuwe livestreams op dinsdagavonden van 20:30 tot 21:30* + de 10 video-opnames* + de 3 video-opnames van de sessies die normaal doorgingen op zondagen in Brugge.Klik hier voor de vroegboekactie: https://www.eventbrite.be/e/mediteren-met-david-op-dinsdagavond-apr-jun-2020-tickets-96859610703Niet vergeten: zaterdagavond na 23:00 is het te laat!Tot binnenkort,David

Slået op af Mediteren met David i Lørdag den 11. april 2020

Dit is een video van een heerlijke yoga flow die ik al een tijdje beoefen.

Het is een reeks zachte bewegingen die samengaan met de ademhaling en mooi op elkaar aansluiten.

Alle spanningen die je onbewust vasthoudt in je lichaam, zoals in je bekken, heupen, rug, schouders, nek, gezicht, ogen, enzovoort, laat je geleidelijk los. Dit werkt door in je emoties, geest en bewustzijn.

Je hele wezen heeft er deugd van.

Omdat ik dit zo waardevol vind en er zelf zo van geniet, komt deze flow uitgebreid aan bod tijdens mijn nieuwe sessies Meditatieve Yoga van april, mei en juni. Zo krijg je alle tijd om het jezelf rustig eigen te maken.

Net als de zonnegroet kan je het uiteindelijk met je ogen dicht en wordt het heel meditatief. Het is wel een stuk subtieler dan de zonnegroet. Als je na deze flow stil zit om te mediteren, merk je duidelijk het verschil.

Je kan 1 sessie apart volgen aan € 13 en je krijgt achteraf de video-opname.

Je kan ook profiteren van het voordeeltarief van de reeks die dinsdag start. Als je op tijd inschrijft, krijg je voor € 100:

  • Toegang tot de 10 nieuwe livestreams op dinsdagavonden van 20:30 tot 21:30 (klik hier voor de data)
  • + de 10 video-opnames

Klik hier om te profiteren van het voordeeltarief.

Tot binnenkort,
David