Livestreams Meditatieve Yoga

Dankzij Corona kan je voorlopig gewoon thuis met mij mediteren.

Normaal gingen mijn sessies door op zondagen in Brugge en op dinsdagen in Roeselare. 

Maar nu is het best om het anders aan te pakken.

De livestreams kan je gewoon van thuis uit volgen, via het internet.

Was je al ingeschreven voor een reeks in Brugge of Roeselare inclusief video’s? Dan hoef je verder niets te doen. Je krijgt de login-code via e-mail. Achteraf ontvang je ook de video-opname. Die kan je zoveel bekijken als je wilt.

Ben je nog niet ingeschreven? Of volg je losse lessen? Klik hier om je aan te melden. Na betaling ontvang je automatisch een e-mail met de login-code voor de livestream. Wil je liever de video-opname achteraf? Mail me op info@mediterenmetdavid.be en ik laat je weten wanneer die beschikbaar is.

Voorlopig hoef je dus de deur niet meer uit om me te zien. Ik verschijn binnenkort live op het scherm van je laptop / tablet / telefoonā€¦

Stel alvast een herinnering in en leg je yogamatje klaar. Je ziet me binnenkort bij je thuis! šŸ˜‰

Tot dan,
David