Oefenen en toepassen

Formeel mediteren – er echt voor gaan zitten zonder iets anders te doen – helpt om te ontspannen en het leven op een andere manier te benaderen. Maar het heeft weinig zin als je de rest van de tijd onbewust en gestresseerd leeft.

Hoe kan je de inzichten die je uit je meditaties haalt, toepassen in je dagelijks leven? Sluit even je ogen. Welke inspiratie komt er bij je op?

Informeel mediteren – aandachtig in het leven staan – helpt om van elke uitdaging te leren en bewuster te kiezen hoe je ermee omgaat. Maar je komt waarschijnlijk niet bij de overgave en het vertrouwen die volgen uit dagelijkse formele meditatie.

Ervaar je tijdens het formeel mediteren de gevolgen van je dagelijkse bezigheden? En omgekeerd?

Succes!
David

PS: Wil je deze teksten per e-mail ontvangen? Schrijf je hier in en je krijgt er een gratis video meditatieve yoga bovenop.